Wil jij ook jouw review over Woondiensten-ontruiming achterlaten?

Wat zeggen klanten over ons?

5/5
Ontzettend goed geholpen door Sem met de verhuizing. Het was een last minute afspraak maar hij was er wel! Hij is vriendelijk en weet van aanpakken. Kan het iedereen aanraden!!

John Langen

5/5
Superfijn geholpen om mijn woning op tijd leeg en opgeruimd te krijgen ivm verhuizen. Prettig en goed contact en ze komen afspraken na. Ik kan ‘t iedereen aanraden om hun service te raadplegen, wanneer nodig. Wat mij ook zeer aansprak is dat ze nog goede spullen en/of kleding daar brengen waar ‘t welkom is en niet achteloos naar de stort brengen. Kortom een heel fijne en goede ervaring.

Mirjan

5/5
Fijn bedrijf goede communicatie, hebben ons geweldig geholpen de flat van mijn moeder leeg te maken.

Nathalie Maters

5/5
Sem en zyn vader hebben onze zolder zolder ontruimd. Alles volgens afspraak en ze weten van aanpakken .Heel vriendelyke mannnen .Alles perfect.

Peter Help

5/5
Fijn samengewerkt met Sem en zijn vader! Ze doen er alles aan om zo snel mogelijk te ontruimen. Als het ooit nodig is, zal ik ze zeker weer inhuren!

Steven Kemperman

5/5
Wij werken veel samen met Woondiensten-ontruimingen Nijmegen. Ze pakken de klussen goed en snel aan. Fijne samenwerking.

Richard Peters

5/5
Heel graag wil ik Sem en zijn vader van harte aanbevelen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam in de omgang. En ze werken snel en efficient. In mijn geval een garage leeghalen vol onbruikbare en niet geordende “rommel”, waarvan ik niet meer wist hoe ik ervan af moest komen.

Wietske van den Berg

5/5
Erg goede ervaring met deze dienst. Vanuit mijn werk in de zorg zaken gedaan met vader en zoon. Zeer flexibel, snel maar bovenal betrokken. Bleken onverwachts toch nog spullen met emotionele waarde in de woning te liggen, hiermee zijn ze zeer attent omgegaan en dus bewaard gebleven.

Benjamin Klaver

5/5
Vanuit mijn werk in de zorg kom ik op veel plekken, waar het vaak erg vervuild is. Bij een van deze casussen heb ik Sem Dunkes en vader ingeschakeld voor het ontruimen en schoonmaken van de woning. Het eindresultaat is voortreffelijk te noemen. Vandaar ook mijn complimenten. Dit ook namens mijn client die nu in een schone woning verblijft!

Michel van deenen

5/5
Bedrijf met nette prijzen en een goede service!

Swen Solutions

5/5
Snelle en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf dat de afspraken goed nakomt en netjes, snel werkt tegen voordelig tarief. Bedankt.

Ronald Verheijen