Over ons

Woondiensten-ontruiming heeft al de nodige jaren ervaring in het ontruimen, opruimen, schoonmaken van woningen en bedrijfspanden, etc.

Dunkes Woondiensten staat paraat als de noodzaak tot snel en efficiënt handelen zich aandient. Met doortastende precisie en een scherp oog voor detail, nemen wij de verantwoordelijkheid voor het gehele ontruimingsproces. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand, of ander type gebouw, wij zorgen voor een vlotte en zorgvuldige afhandeling.

Het team van ervaren professionals begrijpt dat elke situatie uniek is en vereist daarom een maatwerkbenadering. Van het leegruimen en verpakken van persoonlijke bezittingen tot het ontmantelen van meubilair en apparatuur, Dunkes Woondiensten staat garant voor een gestroomlijnde en georganiseerde operatie.

Wij zijn een klein familiebedrijf waarbij u als klant zich thuis zult voelen. Onze persoonlijke en flexibele benadering wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Mocht u vragen hebben of een offerte aan willen vragen, bel of mail gerust.

Onze recencies

5/5

Sem en zyn vader hebben onze zolder zolder ontruimd. Alles volgens afspraak en ze weten van aanpakken .Heel vriendelyke mannnen .Alles perfect.

Peter Help

5/5

Fijn samengewerkt met Sem en zijn vader! Ze doen er alles aan om zo snel mogelijk te ontruimen. Als het ooit nodig is, zal ik ze zeker weer inhuren!

Steven Kemperman

5/5

Wij werken veel samen met Woondiensten-ontruimingen Nijmegen. Ze pakken de klussen goed en snel aan. Fijne samenwerking.

Richard Peters

5/5

Heel graag wil ik Sem en zijn vader van harte aanbevelen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam in de omgang. En ze werken snel en efficient. In mijn geval een garage leeghalen vol onbruikbare en niet geordende “rommel”, waarvan ik niet meer wist hoe ik ervan af moest komen.

Wietske van den Berg

5/5

Erg goede ervaring met deze dienst. Vanuit mijn werk in de zorg zaken gedaan met vader en zoon. Zeer flexibel, snel maar bovenal betrokken. Bleken onverwachts toch nog spullen met emotionele waarde in de woning te liggen, hiermee zijn ze zeer attent omgegaan en dus bewaard gebleven.

Benjamin Klaver

5/5

Vanuit mijn werk in de zorg kom ik op veel plekken, waar het vaak erg vervuild is.

Bij een van deze casussen heb ik Sem Dunkes en vader ingeschakeld voor het ontruimen en schoonmaken van de woning.

Het eindresultaat is voortreffelijk te noemen. Vandaar ook mijn complimenten. Dit ook namens mijn client die nu in een schone woning verblijft!

Michel van deenen

5/5

Bedrijf met nette prijzen en een goede service!

Swen Solutions

5/5

Snelle en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf dat de afspraken goed nakomt en netjes, snel werkt tegen voordelig tarief. Bedankt.

Ronald Verheijen