Woning ontruiming Nijmegen

Het ontruimen van een woning is nooit prettig. De redenen voor de woning-ontruiming kunnen divers zijn. Soms gaat het om een overleden bewoner en in andere gevallen heeft een inwoner te maken met een deadline wat betreft de huur. In al die gevallen dient de woning leeggehaald te worden in korte tijd. Hierbij is het belangrijk dat alles op een ordelijke, doch efficiënte manier wordt verhuisd naar een opslag of een nieuwe woning. Wij als woondienst-ontruiming kunnen hierbij goed helpen. Wij als professionals zullen zorgen dat niet alleen de meubels op een goede en veilige manier worden ontruimd en verhuisd. Wij zullen ook zorgen dat het huis, waar nodig is kaal wordt opgeleverd. Hierbij zullen wij muren en vloeren strippen en klaarmaken voor een gepaste oplevering aan de huurbaas.

Ontruimen na overlijden

Het opruimen van een woning na overlijden is een hele vervelende aangelegenheid waarbij veel emoties en stress komen kijken. Vaak is het moeilijk om het huis van een overleden dierbare leeg te halen. Wat gaat waar naartoe en neemt u wellicht zelf dingen mee? In dit geval is het dan ook verstandig om gebruik te maken van een woning ontruimings bedrijf die u daarbij kan ondersteunen. Wij zullen u namelijk niet alleen helpen bij het fysieke leeghalen van de woning, maar ook bij het proces hier omheen. Zo zal er altijd eerst een afspraak worden gemaakt om te kijken naar de mogelijkheden en wat er precies moet gebeuren. Hierdoor kunnen wij een gevoel krijgen wat er speelt, wat de deadline is en natuurlijk wat er met de meubels moet gaan gebeuren. Hierbij geven wij u ook even de tijd om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die geboden worden op het gebied van opslag en stalling. Zo is het mogelijk om meubels tijdelijk op te slaan in een opslag, of om een gedeelte ervan direct te ontruimen.

Onze recencies

5/5

Sem en zyn vader hebben onze zolder zolder ontruimd. Alles volgens afspraak en ze weten van aanpakken .Heel vriendelyke mannnen .Alles perfect.

Peter Help

5/5

Fijn samengewerkt met Sem en zijn vader! Ze doen er alles aan om zo snel mogelijk te ontruimen. Als het ooit nodig is, zal ik ze zeker weer inhuren!

Steven Kemperman

5/5

Wij werken veel samen met Woondiensten-ontruimingen Nijmegen. Ze pakken de klussen goed en snel aan. Fijne samenwerking.

Richard Peters

5/5

Heel graag wil ik Sem en zijn vader van harte aanbevelen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam in de omgang. En ze werken snel en efficient. In mijn geval een garage leeghalen vol onbruikbare en niet geordende “rommel”, waarvan ik niet meer wist hoe ik ervan af moest komen.

Wietske van den Berg

5/5

Erg goede ervaring met deze dienst. Vanuit mijn werk in de zorg zaken gedaan met vader en zoon. Zeer flexibel, snel maar bovenal betrokken. Bleken onverwachts toch nog spullen met emotionele waarde in de woning te liggen, hiermee zijn ze zeer attent omgegaan en dus bewaard gebleven.

Benjamin Klaver

5/5

Vanuit mijn werk in de zorg kom ik op veel plekken, waar het vaak erg vervuild is.

Bij een van deze casussen heb ik Sem Dunkes en vader ingeschakeld voor het ontruimen en schoonmaken van de woning.

Het eindresultaat is voortreffelijk te noemen. Vandaar ook mijn complimenten. Dit ook namens mijn client die nu in een schone woning verblijft!

Michel van deenen

5/5

Bedrijf met nette prijzen en een goede service!

Swen Solutions

5/5

Snelle en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf dat de afspraken goed nakomt en netjes, snel werkt tegen voordelig tarief. Bedankt.

Ronald Verheijen