Garage, zolder leeghalen

Het leeghalen van een garage en zolder is vaak een uitdagende taak die specifieke aandacht en expertise vereist. Gelukkig staat Dunkes Woondiensten klaar om deze klus te klaren. Of het nu gaat om het herstellen van ruimte voor een frisse start, het vrijmaken van ruimte voor een nieuwe bestemming, of gewoon om afscheid te nemen van onnodige spullen, wij bieden jou een helpende hand.

Bij het leeghalen van een garage en zolder komen tal van aspecten kijken. Het begint met een grondige inventarisatie van de items die zich op deze locaties bevinden. Dit kunnen oude meubels, dozen vol spullen, gereedschappen, seizoensgebonden items en nog veel meer zijn. Dunkes Woondiensten zal zorgvuldig door elke hoek gaan, met oog voor detail en efficiëntie.

Het proces omvat vaak het sorteren van items in categorieën: wat moet worden weggegooid, wat kan worden gedoneerd, en wat kan worden gerecycled. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde ruimte, maar draagt ook bij aan milieuvriendelijke praktijken. 

Het fysieke werk van het verplaatsen, tillen en verwijderen van items is een taak die wij professioneel en veilig zullen uitvoeren. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en technieken om zwaardere voorwerpen op een verantwoorde manier te behandelen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de ruimte netjes wordt achtergelaten, klaar voor verdere stappen, zoals herinrichting of renovatie.

Het leeghalen van een garage en zolder door een ons biedt gemoedsrust en tijdbesparing. Het stelt de klant in staat om zich te concentreren op andere belangrijke aspecten van hun leven, terwijl de professionals het zware werk verrichten. Met Dunkes Woondiensten kan het proces soepel en zonder stress verlopen, waardoor de ruimte wordt omgetoverd van een rommelige opslagplaats naar een schone en bruikbare ruimte.

Wij zullen sorteren wat wij bruikbaar is voor een 2de leven en kunnen (tegen geringe kosten) ook het overige afvoeren.

Onze recencies

5/5

Sem en zyn vader hebben onze zolder zolder ontruimd. Alles volgens afspraak en ze weten van aanpakken .Heel vriendelyke mannnen .Alles perfect.

Peter Help

5/5

Fijn samengewerkt met Sem en zijn vader! Ze doen er alles aan om zo snel mogelijk te ontruimen. Als het ooit nodig is, zal ik ze zeker weer inhuren!

Steven Kemperman

5/5

Wij werken veel samen met Woondiensten-ontruimingen Nijmegen. Ze pakken de klussen goed en snel aan. Fijne samenwerking.

Richard Peters

5/5

Heel graag wil ik Sem en zijn vader van harte aanbevelen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam in de omgang. En ze werken snel en efficient. In mijn geval een garage leeghalen vol onbruikbare en niet geordende “rommel”, waarvan ik niet meer wist hoe ik ervan af moest komen.

Wietske van den Berg

5/5

Erg goede ervaring met deze dienst. Vanuit mijn werk in de zorg zaken gedaan met vader en zoon. Zeer flexibel, snel maar bovenal betrokken. Bleken onverwachts toch nog spullen met emotionele waarde in de woning te liggen, hiermee zijn ze zeer attent omgegaan en dus bewaard gebleven.

Benjamin Klaver

5/5

Vanuit mijn werk in de zorg kom ik op veel plekken, waar het vaak erg vervuild is.

Bij een van deze casussen heb ik Sem Dunkes en vader ingeschakeld voor het ontruimen en schoonmaken van de woning.

Het eindresultaat is voortreffelijk te noemen. Vandaar ook mijn complimenten. Dit ook namens mijn client die nu in een schone woning verblijft!

Michel van deenen

5/5

Bedrijf met nette prijzen en een goede service!

Swen Solutions

5/5

Snelle en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf dat de afspraken goed nakomt en netjes, snel werkt tegen voordelig tarief. Bedankt.

Ronald Verheijen