Gratis goederen ophaalservice

Dunkes Woondiensten biedt een waardevolle service aan door het opruimen en ontruimen van verschillende soorten locaties, zoals woningen, kantoren en opslagruimtes. Naast het zorgen voor een efficiënte en gestroomlijnde ontruiming, zijn wij ook een bron van gratis bruikbare goederen voor mensen die op zoek zijn naar tweedehands items of hulpbehoevende gemeenschappen die extra steun kunnen gebruiken.

Wanneer wij een locatie ontruimen, kunnen er vaak nog veel goederen achterblijven die in goede staat verkeren. Deze goederen variëren van meubels en apparaten tot kleding, huishoudelijke artikelen en meer. In plaats van deze goederen weg te gooien, zorgen wij ervoor om deze te doneren aan liefdadigheidsorganisaties, kringloopwinkels of andere gemeenschapsinitiatieven.

Dit levert meerdere voordelen op. Ten eerste helpt het bij het verminderen van verspilling en het bevorderen van duurzaamheid door hergebruik te stimuleren. Ten tweede kunnen mensen met beperkte financiële middelen toegang krijgen tot kwalitatieve items die anders mogelijk buiten hun bereik zouden liggen. Ten slotte draagt de donatie van bruikbare goederen bij aan het opbouwen van sterke gemeenschapsbanden door middel van solidariteit en ondersteuning.

Of je ons nodig hebt of op zoek bent naar gratis bruikbare goederen, het is de moeite waard om met ons contact op te nemen en te informeren naar hun beleid ten aanzien van donaties en hergebruik. Op die manier kun je niet alleen profiteren van onze diensten, maar ook een positieve impact hebben op zowel het milieu als de gemeenschap.

Onze recencies

5/5

Sem en zyn vader hebben onze zolder zolder ontruimd. Alles volgens afspraak en ze weten van aanpakken .Heel vriendelyke mannnen .Alles perfect.

Peter Help

5/5

Fijn samengewerkt met Sem en zijn vader! Ze doen er alles aan om zo snel mogelijk te ontruimen. Als het ooit nodig is, zal ik ze zeker weer inhuren!

Steven Kemperman

5/5

Wij werken veel samen met Woondiensten-ontruimingen Nijmegen. Ze pakken de klussen goed en snel aan. Fijne samenwerking.

Richard Peters

5/5

Heel graag wil ik Sem en zijn vader van harte aanbevelen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam in de omgang. En ze werken snel en efficient. In mijn geval een garage leeghalen vol onbruikbare en niet geordende “rommel”, waarvan ik niet meer wist hoe ik ervan af moest komen.

Wietske van den Berg

5/5

Erg goede ervaring met deze dienst. Vanuit mijn werk in de zorg zaken gedaan met vader en zoon. Zeer flexibel, snel maar bovenal betrokken. Bleken onverwachts toch nog spullen met emotionele waarde in de woning te liggen, hiermee zijn ze zeer attent omgegaan en dus bewaard gebleven.

Benjamin Klaver

5/5

Vanuit mijn werk in de zorg kom ik op veel plekken, waar het vaak erg vervuild is.

Bij een van deze casussen heb ik Sem Dunkes en vader ingeschakeld voor het ontruimen en schoonmaken van de woning.

Het eindresultaat is voortreffelijk te noemen. Vandaar ook mijn complimenten. Dit ook namens mijn client die nu in een schone woning verblijft!

Michel van deenen

5/5

Bedrijf met nette prijzen en een goede service!

Swen Solutions

5/5

Snelle en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf dat de afspraken goed nakomt en netjes, snel werkt tegen voordelig tarief. Bedankt.

Ronald Verheijen