Gratis goederen ophaalservice

Heeft u spullen of goederen die u weg wilt doen, maar zijn ze eigenlijk nog bruikbaar en in goede conditie voor een tweede leven? Bel vrijblijvend voor een afspraak. Wij komen deze spullen gratis ophalen.

Over ons

Wij zijn momenteel bezig om spullen en goederen te verzamelen die een 2e leven verdienen. Zodat wij mensen met een minimaal inkomen toch kunnen voorzien van leuke goederen / meubels.

Vakkundig werk

Onze recencies

Sem en zyn vader hebben onze zolder zolder ontruimd. Alles volgens afspraak en ze weten van aanpakken .Heel vriendelyke mannnen .Alles perfect.

Peter Help

Fijn samengewerkt met Sem en zijn vader! Ze doen er alles aan om zo snel mogelijk te ontruimen. Als het ooit nodig is, zal ik ze zeker weer inhuren!

Steven Kemperman / Google

Wij werken veel samen met Woondiensten-ontruimingen Nijmegen. Ze pakken de klussen goed en snel aan. Fijne samenwerking.

Richard Peters

Heel graag wil ik Sem en zijn vader van harte aanbevelen. Ze zijn zo vriendelijk en behulpzaam in de omgang. En ze werken snel en efficient. In mijn geval een garage leeghalen vol onbruikbare en niet geordende “rommel”, waarvan ik niet meer wist hoe ik ervan af moest komen.
Heel veel dank. En ik zal vast ook zelf nog eens van uw diensten gebruik maken.

Wietske van den Berg

Erg goede ervaring met deze dienst. Vanuit mijn werk in de zorg zaken gedaan met vader en zoon. Zeer flexibel, snel maar bovenal betrokken. Bleken onverwachts toch nog spullen met emotionele waarde in de woning te liggen, hiermee zijn ze zeer attent omgegaan en dus bewaard gebleven.

Benjamin Klaver

Vanuit mijn werk in de zorg kom ik op veel plekken, waar het vaak erg vervuild is.
Bij een van deze casussen heb ik Sem Dunkes en vader ingeschakeld voor het ontruimen en schoonmaken van de woning.

Het eindresultaat is voortreffelijk te noemen. Vandaar ook mijn complimenten. Dit ook namens mijn client die nu in een schone woning verblijft!

Michel van deenen

Bedrijf met nette prijzen en een goede service!

Swen Solutions

Snelle en persoonlijke benadering. Fijn bedrijf dat de afspraken goed nakomt en netjes, snel werkt tegen voordelig tarief. Bedankt.

Ronald Verheijen